Prodavam vse co mi zbylo po me S10
Prodavam vse co mi zbylo po me S10
Popisky budu dodavat prubezne
Nektere dily jsou z me S10 a nektere ne.
Prodano:
TCI
Vonavej vyfuk
manualy
radicka
stabilizator
drzak na topcase + plotna
sedlo
motor
nastavce a riditka
nadrz
kotouce
KN filtry
Vsechno z toho je aktualni, jedine co nemam nafocene, ale neni problem jsou ty riditka Acerbis. Nechci prodavat drobnustku, ale vzdy v nejakem "balicku" (co spolu souvisi) na kterem se domluvime. Rozumnou cenu nabidnete , jelikoz se mi nechce tady delat slozite ceniky. Jediny kdo by mohl mit prednost, je novy majitel meho Prince, takze pokud by se ozval a chtel neco za slusnou cenu, tak jsem mu slibil, ze bych mu to nechal....
Predni tlumice, zabalena ulozene v suchu. Nechci je zbytecne rozbalovat, ale kvalitu garantuju.
Termostat a prepadovokou - odzkouseno v dobrem stavu, s origo vyckem
2x original blinkry ve fajnem stavu, original chranice rukojeti, gumy do stupacek
Chranice predniho kotouce, plastik do kapotaze, original klakson, vylesteny kryt vyfuku
stabilizator (made in doma), horni a spodni bryle, brzdice (naprosto v poradku) a vsechny brzdove hadicky (ja jsem daval panceraky) . Nastavce, kotouce a redukce a riditka uz nejsou!
Nejake nahony tachometru, kryt pristrojovky a guma na svetla. Pripadne mohu dodat budiky do tech der :-)
Projekt na olejobanku na motor, vlhcila ve spoji, takze by to chtelo zjistit kde presne, jinak je to kompletne s cidlem z TDM900
zbytky pristrojovek, muze se hodit :-)
Velmi pekny kryt na original vyfuk
Original prepinace rv1996, relatko starteru, regler (jen jako nahradni, sice dobiji, ale nic ne jak by mel), civky, ventilator chladice
Fajfky, budiky, nejaky zbytky original kabelaze
funkcni starter, funknci benzinova pumpa, olejove trubicky, krytky vodniho a olejoveho cerpadla z TDM900 (jdou na XTZ750), hrdla karburatoru, lestena olejova trubicky, vodni trubicka
Zbytek motoru TDM850 4TX - dobre kartery, prevodovky, spojka atd.. (bez valcu, kliky a atd, ty uz si tady pred 2 roky nekdo koupil)
zvysene GIVI plexi neprasknute, zadne velke sramy
BDST 38 natuneni karburatory s Dynojet, funkcni na XTZ900 i XTZ750 (pokud si pamatuju, tak uz jsem je tady pujcoval na vyzkouseni vice lidem, to ale neznamena, ze jsou spatne, jen pomohli)
BDST38 - spis pro nekoho, kdo by chtel vylepsit, jsou z TDM r.v. 2001 a po uprave ovladani (Szecekaan vi a zna) budou fajn na S10.
Susplech pod motor, neni nijak moc zniceny, ale proste pouzity
Givi Monorack topcase holder XTZ 750 - original drazak na topcase na S10 - zamluveno
RR merak teploty oleje - nahrazuje standardni tycku na mereni hladiny oleje.
vicko nadrze, kohouty nadrze, , zatuhly snek na tachometr do predniho kola, gumicky na kouhout (jedna nova a jedna velmi dobra), kryt predniho svetla z plexiska (je na nem folie),
original vyfuk, nezrezly v dobrem stavu, jen ho nekdo se snazil vytunit, ale nastesti ho neposkodil, jen odstranil posledni prepazku, ktera se da dovarit, vyfuk je velmi pekny, neposkozen
lestena trubicky na olej, tesneni na vyka motoru, Dynojet KIT
Nektere dily jsou z me S10 a nektere ne.
Prodano:
TCI
Vonavej vyfuk
manualy
radicka
stabilizator
drzak na topcase + plotna
sedlo
motor
nastavce a riditka
nadrz
kotouce
KN filtry
Vsechno z toho je aktualni, jedine co nemam nafocene, ale neni problem jsou ty riditka Acerbis. Nechci prodavat drobnustku, ale vzdy v nejakem "balicku" (co spolu souvisi) na kterem se domluvime. Rozumnou cenu nabidnete , jelikoz se mi nechce tady delat slozite ceniky. Jediny kdo by mohl mit prednost, je novy majitel meho Prince, takze pokud by se ozval a chtel neco za slusnou cenu, tak jsem mu slibil, ze bych mu to nechal....
Predni tlumice, zabalena ulozene v suchu. Nechci je zbytecne rozbalovat, ale kvalitu garantuju.
Termostat a prepadovokou - odzkouseno v dobrem stavu, s origo vyckem
2x original blinkry ve fajnem stavu, original chranice rukojeti, gumy do stupacek
Chranice predniho kotouce, plastik do kapotaze, original klakson, vylesteny kryt vyfuku
stabilizator (made in doma), horni a spodni bryle, brzdice (naprosto v poradku) a vsechny brzdove hadicky (ja jsem daval panceraky) . Nastavce, kotouce a redukce a riditka uz nejsou!
Nejake nahony tachometru, kryt pristrojovky a guma na svetla. Pripadne mohu dodat budiky do tech der :-)
Projekt na olejobanku na motor, vlhcila ve spoji, takze by to chtelo zjistit kde presne, jinak je to kompletne s cidlem z TDM900
zbytky pristrojovek, muze se hodit :-)
Velmi pekny kryt na original vyfuk
Original prepinace rv1996, relatko starteru, regler (jen jako nahradni, sice dobiji, ale nic ne jak by mel), civky, ventilator chladice
Fajfky, budiky, nejaky zbytky original kabelaze
funkcni starter, funknci benzinova pumpa, olejove trubicky, krytky vodniho a olejoveho cerpadla z TDM900 (jdou na XTZ750), hrdla karburatoru, lestena olejova trubicky, vodni trubicka
Zbytek motoru TDM850 4TX - dobre kartery, prevodovky, spojka atd.. (bez valcu, kliky a atd, ty uz si tady pred 2 roky nekdo koupil)
zvysene GIVI plexi neprasknute, zadne velke sramy
BDST 38 natuneni karburatory s Dynojet, funkcni na XTZ900 i XTZ750 (pokud si pamatuju, tak uz jsem je tady pujcoval na vyzkouseni vice lidem, to ale neznamena, ze jsou spatne, jen pomohli)
BDST38 - spis pro nekoho, kdo by chtel vylepsit, jsou z TDM r.v. 2001 a po uprave ovladani (Szecekaan vi a zna) budou fajn na S10.
Susplech pod motor, neni nijak moc zniceny, ale proste pouzity
Givi Monorack topcase holder XTZ 750 - original drazak na topcase na S10 - zamluveno
RR merak teploty oleje - nahrazuje standardni tycku na mereni hladiny oleje.
vicko nadrze, kohouty nadrze, , zatuhly snek na tachometr do predniho kola, gumicky na kouhout (jedna nova a jedna velmi dobra), kryt predniho svetla z plexiska (je na nem folie),
original vyfuk, nezrezly v dobrem stavu, jen ho nekdo se snazil vytunit, ale nastesti ho neposkodil, jen odstranil posledni prepazku, ktera se da dovarit, vyfuk je velmi pekny, neposkozen
lestena trubicky na olej, tesneni na vyka motoru, Dynojet KIT
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Re: Prodavam vse co mi zbylo po me S10
jeniku a co vsechno je stoho jeste aktualni
zatim vsejaryn píše:jeniku a co vsechno je stoho jeste aktualni
admin
admin
Jendo čím je vycpaný to sedlo ? Kolik by si za něj chtěl ?
Díky.
Díky.
Sedlo mi delal calounik a uz si nepamatuju co mi rikal. Moc jsem na nem nenajezdil, protoze jsem objevil DDTuningMuzzy píše:Jendo čím je vycpaný to sedlo ? Kolik by si za něj chtěl ?
Díky.
Kolik by jsi dal? Klidne se na nej muzes prijet kouknout.
admin
admin
Sedlo mam v pořádku,ale hodilo by se na dlouhý cesty něco pohodlnějšího .
Udělam si k tobě kolečko někdy odpo nebo o víkend juknout se na něj.
Udělam si k tobě kolečko někdy odpo nebo o víkend juknout se na něj.
Honzo, moc moc moc rád bych ten výfuk, ten kompletní. Je k dispozici?
Kryty rukou pokud jsou nepoškozené.
Klemy na zvýšení řidítek.
Možná i sedlo, pokud by zbylo, ale to si nejsem jist.
Kabely svící s koncovkami.
Nějaký spojovací materiál by nebyl, šroubky do kapot?
Waring! Thieves will be shot and the survivors will be prosecuted.
- myslis ten vonavejsi s nerez sponkami?Sinner píše:Honzo, moc moc moc rád bych ten výfuk, ten kompletní. Je k dispozici?
- kdyztak omrknes
- spis bych radeji i s Acerbis riditky, ale uvidime
- uvidime, jak se rozhodne Muzzy
- na ten zbytek mrkneme az se zastavis
admin
admin
- shantis
- Dobrovolný přispěvatel 2022
- Kontaktovat uživatele:
Jeniku, co ten stabilizator do vidli (bez vidli ), co za nej? bude 100,- stacit?
diky.
diky.
Ahoj Jeníku,
měl bych zájem o pár věcí, nahodím rovnou i ceny:
sedlo: 1000Kč
Kryt světla: 300 Kč
ten krásnej výfuk: 1500 Kč
kryt na ten krásnej vejfuk: 200 Kč
Přední kotouče: 1000 Kč
Co ty na to?:)
Martin
Martin
Nechci dražit, ale stabilizátor by se taky hodil, nabízím 2 kila.
jeniku co plexi,zadni kotouc drzak brasen a kufru ten malej kryt vejfuku a po pripade jeste predni savle kolyk zato nahod cenu
Cus, nahod nejakou slusnou cenu ty , ted nevim, jestli ten dirkovany kryt vyfuku neni nerez.... potrebujes to vedet? U tech savli by se mi hodilo, kdyby jsis vzal i brejle (zvysene nastavce, montazni sada+riditka Acerbis bych udal jinde)jaryn píše:jeniku co plexi,zadni kotouc drzak brasen a kufru ten malej kryt vejfuku a po pripade jeste predni savle kolyk zato nahod cenu
admin
admin
Za ten vyfuk jsem dal pokud si pamatuju asi 1400,-, nechal jsem ho opiskovat a dal jsem zarovy hlinik, vrchni barva je cerna 800 stupnu, nove nerezove srouby kryciho plechu a nerez spony (asi 800,-), takze za 1500,- je to fakt malo joooo a neni "natunen"angryinch píše:Ahoj Jeníku,
Martin
admin
admin
nahod kde bydlis ja bych se stavyl amrknul co vsechno by se hodilo