Poraďte s ELEKTRIKOU
-
- Začínám
- Kontaktovat uživatele:
Poraďte s ELEKTRIKOU
Ahojky.Jsem tu novej a vlastně i jako motorkář jsem funglovka.Koupil jsem si 660 XTZ a mám potíže s dobíjením.Naměřil jsem dobíjení 12,5 při volnoběhu a se záběrem to jde dolu až na 11,5.Bez zatížení,jen na stojánku a se světlama.Taky mi klekla baterka,tak jsem si koupil novou : Baner,12V,8A,120ah..Neznáte nějakého šikulku z Prahy co by se mi a to juknul?A s kým bych si případně mohl chodit zajezdit.U mejch kámošů je to samá silnice.Dík všem.Petr
Kehun
Re: Poraďte s ELEKTRIKOU
Toz vitej . Z hlediska dobijeni zacni timhle a zjistis jestli je problem v regulatoru nebo treba s altikem(ja mel na Tenere jeden kabel spatne pripajenej na altiku - nekdo to bastlil a neumel pajet)kehun píše:Ahojky.Jsem tu novej a vlastně i jako motorkář jsem funglovka.Koupil jsem si 660 XTZ a mám potíže s dobíjením.Naměřil jsem dobíjení 12,5 při volnoběhu a se záběrem to jde dolu až na 11,5.Bez zatížení,jen na stojánku a se světlama.Taky mi klekla baterka,tak jsem si koupil novou : Baner,12V,8A,120ah..Neznáte nějakého šikulku z Prahy co by se mi a to juknul?A s kým bych si případně mohl chodit zajezdit.U mejch kámošů je to samá silnice.Dík všem.Petr
http://motoride.sk/?ID=418
-
- Začínám
- Kontaktovat uživatele:
Dík za snahu a dobrou radu.Jsem fakt lempl a co mi někdo neukáže to prostě nedám. Ale rada super a předám jí až najdu nějakého šikulku v Praze.
Kehun
Nejsem z Prahy, ale temer z Prahy . Skoda ze jen nekdo tady pouziva Phoogle mapy - ikonka nahore, bylo by pak videt kde nekoho najdeskehun píše:Dík za snahu a dobrou radu.Jsem fakt lempl a co mi někdo neukáže to prostě nedám. Ale rada super a předám jí až najdu nějakého šikulku v Praze.