Zdravim,chtel bych pozadar nejake ochotne duse jestli by mi nevyfotily stred zadniho kola na tenerku.zacly mi praskat draty a protoze tam nejsou puvodni(nejsou redukovane)tak sem si sehnal par vzorku ale prijde mi ze v dirkach uplne nepasuji a tak bych chtel zjistit jestli to tak ma byt a nebo je nekde chyba a spis bych mel shanet novy stred.
Diky
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Ano presne 1vj rv 86. Draty mam ve stredu volne a maloktery hlavyckou sedi v dirce.novy drato co jsem sehnal jako vzorek ma vuly do stran a proste tak nejak nezapadne,jakoby ty diry byly vymlaceny
zkus Timomase tady na foru, on sice uz 1VJ nema, ale vim ze draty resil. Pokud neporadi ten, dam kontakt na dalsiho kamarada
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.