Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
jeste to nemam v hromade, protoze mi prisla v baliku spona na mensi prumer. Jinak vahove je to mnohem lepsi, zvukove ma Arrow hlubsi zvuk. Dale mam pripravene nerez svody z XT600R, ktere mi snad nekde upravi, aby byly i na 3AJ. Jen se musi trochu zkratit a zakonceni trochu vice ohnout (tak o 3cm), ale to necham na odbornikovi.
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Tezko, spis doporucuji se kouknout na oficialni vahu. Nejake kilo neresim, protoze stejne sebou taham naradi na druhe strane
tak nějak mám v plánu tenerku co nejvíc odlehčit a vejfuck je jasná volba. lithiová baterka -3,1kg pak sem dal hliníkový stupačky, ty přidali asi 60g protožže sou větší.
Jsou rozsirene a dost drahe, na druhou stranu je to dobre zpracovani. Vyrabi je Bosley1980